WESTERNOVÉ MĚSTEČKO BOSKOVICE

Adresa:
Obec:
Boskovice
PSČ:
Telefon:
00420/737 000 000
GPS:
49°29’38.75”N 16°41’8.71”E
WWW:
http://www.westernove-mestecko.cz
3 °C
8 °C
Dešťové přeháňky
0 °C
7 °C
Slabý déšť
0 °C
6 °C
Skoro jasno
1 °C
6 °C
Převážně oblačno
-1 °C
9 °C
Polojasno
Pouhých 36 km severně od Brna se nachází jedno z turisticky nejnavštěvovanějších míst jižní Moravy - unikátní Westernové městečko Boskovice. Vybudované bylo v opuštěné pískovcovém lomu. Jeho vznik se datuje do roku 1994. Za tu dobu ho navštívilo více jak milion návštěvníků. Autentické prostředí Divokého západu zcela pohltí všechny malé i velké návštěvníky.
Celodenní program nabízí spoustu zábavy nejen pro rodiny s dětmi, ale taky pro všechny, kdo mají chuť se bavit nebo přijet na romantickou dovolenou. V městečku naleznete spoustu zákoutí, ve kterých se skrývají atrakce pro děti i dospělé.

Stylová restaurace Saloon 1870 nabízí tradiční i stylová jídla. Přivítá Vás vždy usměvavá, stylově oblečená obsluha, která Vás příjemně naladí. Mexické speciality na vás čekají v hospůdce Desperado a Lokomotiva Grill u šedého Vlka potěší kromě jiného i typickým českým jídlem.

Apartmán hotel ve stínu borovicového lesa nabízí komfortní ubytování ve westernovém stylu. Každý apartmán je vybaven sociálním zařízením a malou kuchyňkou. Na drsnější zálesáky čekají kanadské sruby, nebo stany s podsadou.

Nejkrásnější podívanou ve Westernovém městečku v Boskovicích jsou dechberoucí představení za účasti našich zvířecích kolegů a kamarádů - našich koní.

Odpoledne vám ukápne slzička nad splynutím lidských a koňských duší v představení Geronimo a večer na váš čeká Vinnetou - velkovýpravné divadelní představení pod širým nebem, inscenované na základě autorských práv k filmu Vinnetou I. - Zlato Apačů od německé společnosti Rialto Film, která v roce 1963 film produkovala.

Ve Westernovém městečku v Boskovicích mají skutečné hodnoty pořád svoje místo.

“Vinnetou a Old Shatterhand jsou vždy tam, kde je jich nejvíce zapotřebí. Vždy přicházejí, když je noc nejtemnější. A je tomu tak i nyní. Jejich příběh v srdcích diváků probouzí to nejlepší z jejich lidství. Připomíná, že čest a důstojnost mají svůj smysl, že je vždy nutné bojovat proti zlu, přestože je šance na vítězství malá, a zejména, že láska, přátelství a porozumění jsou ty nejcennější dary, které si můžeme navzájem dát.”

Pokud u nás budete chtít přenocovat, pak vám nabídneme možnost ubytování v některém ze stylových westernových hotýlků a srubů nebo stanů s podsadou.